blaugelb Triotherm+ komponente sustava i preuzimanja

Ovdje možete ići izravno na komponente sustava blaugelb Triotherm+ sustava.

blaugelb Triotherm+ testovi sustava (preuzimanje)

Svi ispitni certifikati za vas na prvi pogled.

Potpuna sigurnost planiranja s blaugelb Triotherm+ sustavom predzidne instalacije

Slobodan izbor situacije ugradnje i varijante brtvljenja, a opet uvijek provjereni rezultat.

Dovođenje prozora na razinu izolacije i na taj način njihova direktna integracija u fasadni sustav veliki je korak prema energetskoj učinkovitosti u gradnji prozora.

Zahvaljujući blaugelb Triotherm+ sustavu, to je moguće bez velikih napora, bez ograničenja u planiranju ili daljnjoj izvedbi. Probani sustav koji se lako sastavlja i stvara dodanu vrijednost oko prozora.

Sa blaugelb Triotherm+ sustavom slobodno birate brtvu, ali to uvijek treba učiniti profesionalno. Stoga je na monteru ili planeru da odluči koji će se proizvodi koristiti za brtvljenje prozora.

Zahvaljujući inovativnom povezivanju pojedinačnih profila, prijevoz do gradilišta više nije veliki logistički projekt. Kompaktne dimenzije profila u kombinaciji sa stabilnim spojem lastin rep omogućuju jednostavno proširenje u bilo kojem trenutku, čak i kod većih prozora.

Korišteni blaugelb Hybrid Polymer Power Fix ne samo da fiksira blaugelb Triotherm+ profile dok se ne pričvrste na zid, već također osigurava povećanu razinu sigurnosti i brtvljenja između zida i blaugelb Triotherm+ profila, čak i ako podloga nije 100% I planiram.

Konačno, blaugelb Frame Fixing Screw FK-T30 pouzdano učvršćuje blaugelb Triotherm+ profile u zidu. Osigurava sigurno, mehaničko pričvršćivanje predzidnog instalacijskog sustava blaugelb na noseću konstrukciju.