Podignite vrijednost svojih projekta izrade i montaže podizno-kliznih vrata s blaugelb podštok profilom EPS HS 

EPS HS podštok profil

Svijet moderne arhitekture se razvija s rastućim naglaskom na energetsku učinkovitost, elegantnu estetiku i inovativna rješenja. Za one koji rade s podiznim i kliznim vratima, pronalaženje savršene kombinacije funkcionalnosti i izolacije je ključno. Tu na scenu stupa blaugelb podštok profilom EPS HS, nudeći visokoučinkovito rješenje koje podiže vaše projekte na nove visine.

Što su blaugelb podštok profil EPS HS?

blaugelb podštok profil EPS HS su profili od ekspandiranog polistirena visoke gustoće (EPS) posebno dizajnirani za upotrebu kao profili za prag za podizno-kliznih vrata. Ovi profili dostupni su u nizu visina (30-120 mm) kako bi se prilagodili raznim dizajnima vrata i zahtjevima ugradnje.

Ključne značajke i prednosti:

 • Izvrsna izolacija: Jezgra od EPS-a visoke gustoće pruža izvrsnu toplinsku izolaciju, minimizirajući gubitak topline i doprinoseći energetskoj učinkovitosti.
 • Besprijekorna integracija: Inovativni sustav spajanja s utorima omogućuje besprijekornu i sigurnu vezu između profila, omogućujući beskonačnu obradu i minimizirajući otpad.
 • Prilagodljive visine: Profili su dostupni u širokom rasponu visina, osiguravajući savršeno pristajanje za bilo koji projekt podizno-kliznih vrata.
 • Kompatibilnost s vodećim sustavima: Blaugelb podštok profili EPS HS kompatibilni su s popularnim sustavima podizno-kliznih vrata vodećih proizvođača poput SIEGENIA, GRETSCH-UNITAS, HAUTAU, MACO i ROTO.
 • Povećana izdržljivost: Robusna konstrukcija od EPS-a osigurava dugotrajne performanse i otpornost na habanje.

Zašto odabrati blaugelb podštok profil EPS HS?

 • Ušteda energije: izvrsna izolacijska svojstva profila doprinose značajnim uštedama energije, smanjujući troškove grijanja i minimizirajući vaš ugljični otisak.
 • Poboljšana estetika: besprijekorna integracija i čiste linije profila poboljšavaju ukupnu estetiku vaše ugradnje podizno-klizno vrata.
 • Pojednostavljena ugradnja: sustav spajanja s utorima čini ugradnju brzom i jednostavnom, minimizirajući troškove rada i rokove projekta.
 • Povećana udobnost: poboljšana izolacija pomaže u stvaranju ugodnijeg unutarnjeg okruženja, smanjujući propuh i buku.
 • Svestranost: kompatibilnost s raznim sustavima podizno-klizno vrata čini blaugelb odštok profil EPS HS svestranim rješenjem za širok raspon projekata.
 

Specifične primjene i kompatibilnost sustava:

U našem katalogu na adresi https://www.blaugelb.hr/wp-content/uploads/2024/06/M2M_Sortiment_Hebe_Schiebe_DB.pdf . Možete vidjeti specifične primjene i kompatibilnost s raznim sustavima podizno-kliznih vrata, uključujući:

 • SIEGNIA ECO PASS: Profili su kompatibilni sa sa SIEGENIA sustavima ECO PASS omogućujući cjelovito kvalitetno rješenje
 • MACO GFK-Grundkörper: Profili su kompatibilni s MACO-ovim sustavima GFK-Grundkörper 140 i 180, nudeći besprijekornu integraciju za razne dizajne vrata.
 • ROTO PATIO LIFE: Profili su posebno dizajnirani da rade sa sustavom ROTO PATIO LIFE 171, osiguravajući savršeno pristajanje i optimalne performanse.

Blaugelb podštok profil EPS HS su revolucionarno rješenje za projekte podizno-kliznih vrata, nudeći savršenu kombinaciju funkcionalnosti, estetike i energetske učinkovitosti. Njihova besprijekorna integracija, prilagodljive visine i kompatibilnost s vodećim sustavima podizno-klizno vrata čine ih vrijednim dodatkom za arhitekte, graditelje i vlasnike kuća. Odabirom blaugelb podštok profila EPS HS, možete podići svoje projekte na nove visine, osiguravajući optimalne performanse, uštedu energije i ugodno životno okruženje. 

Dodatne informacije: 

Za detaljnije informacije, tehničke specifikacije i kompatibilnost sustava, molimo pogledajte katalog blaugelb podštok profil EPS HS (na njemačkom jeziku) na adresi https://www.blaugelb.hr/wp-content/uploads/2024/06/M2M_Sortiment_Hebe_Schiebe_DB.pdf . 

Tehnički podaci i specifikacije


Einschraubtiefe (Dubina uvijanja) F (Sila) RK (Sila reakcije) U-vrijednost (Toplinska provodljivost)
40 mm 1,33 kN 1,33 kN 0,238 W/m²K
60 mm 2,20 kN 2,20 kN 0,238 W/m²K
80 mm 2,87 kN 2,87 kN 0,238 W/m²K
100 mm 3,76 kN 3,76 kN 0,238 W/m²K