Više o blaugelb

Kompetentno. Iskreno. Pouzdan.



Više informacija o robnoj marki blaugelb kupaca možete pronaći ovdje.



Arhiva

Naši katalozi, brošure i letci dostupni su za preuzimanje. blaugelb – Robna marka kupaca.



Messenburg Grupa

blaugelb kao dio Meesenburg grupe tvrtki. Saznajte više o tradicionalnoj tvrtki Meesenburg.



Otisak - Imprint

Prema § 5 TMG:

Meesenburg veleprodaja KG
Westerallee 162
24941 Flensburg

Predstavljen od:

generalni direktor:
Martin Meesenburg
Hans Bentheimer
Stefan Ohrts

Kontakt:

Telefon: 01 7077 535

E-mail: danut@best-technology.hr

Upis u registar:

Upis u trgovački registar.
Registracijski sud: Okružni sud u Flensburgu
Registarski broj: HRA 460

Porezna dodanu vrijednost:

Identifikacijski broj poreza na promet prema §27 zakona o porezu na promet:
DE134633096

Odgovoran za sadržaj prema § 55 Abs. 2 RStV:

Martin Meesenburg
Westerallee 162
24941 Flensburg

Rješavanje sporova

Europska komisija pruža platformu za online rješavanje sporova (OS):
https://ec.europa.eu/consumers/odr.
Našu e-mail adresu možete pronaći iznad u impresumu.

Nismo voljni ili obvezni sudjelovati u postupcima rješavanja sporova pred arbitražnim odborom potrošača.

Odricanje:

Sadržaj online ponude

Autor ne preuzima nikakvu odgovornost za aktualnost, točnost, potpunost ili kvalitetu danih informacija. Zahtjevi za odgovornost prema autoru koji se odnose na materijalnu ili nematerijalnu štetu uzrokovanu korištenjem ili nekorištenjem danih informacija ili korištenjem netočnih i nepotpunih informacija u načelu su isključeni, osim ako se može dokazati da je autor djelovao namjerno ili grubo. greška nemara postoji.

Sve ponude su neobvezujuće. Autor izričito zadržava pravo izmjene, dopune ili brisanja dijelova stranica ili cijele ponude bez prethodne obavijesti ili privremenog ili trajnog prestanka objavljivanja.

Reference i linkovi

U slučaju izravnih ili neizravnih referenci na vanjske web stranice (“hiperveze”) koje su izvan područja autorove odgovornosti, odgovornost bi nastupila samo ako je autor bio svjestan sadržaja i ako mu je to tehnički moguće i razumno kako bi se spriječilo korištenje nezakonitog sadržaja.

Autor ovime izričito izjavljuje da se na povezanim stranicama u vrijeme stvaranja veze nije mogao uočiti nikakav nezakonit sadržaj. Autor nema nikakav utjecaj na sadašnji i budući dizajn, sadržaj ili autorstvo povezanih/povezanih stranica. Stoga se ovime izričito ograđuje od svih sadržaja na svim povezanim/povezanim stranicama koji su promijenjeni nakon što je poveznica stvorena. Ova se izjava odnosi na sve veze i reference postavljene unutar naše web stranice, kao i na unose trećih strana u knjige gostiju, forume za raspravu, direktorije linkova, mailing liste i sve druge oblike baza podataka koje je postavio autor, čiji sadržaj može pristupati izvana. Za nezakonit, netočan ili nepotpun sadržaj, a posebno za štetu nastalu korištenjem ili nekorištenjem takvih informacija, odgovoran je isključivo pružatelj stranice na koju se upućuje, a ne osoba koja se samo poziva na dotičnu publikaciju putem poveznica.

Zakon o autorskim pravima i žigovima

Autor nastoji poštivati ​​autorska prava na slike, grafiku, zvučne dokumente, video sekvence i tekstove korištene u svim publikacijama, koristiti slike, grafike, zvučne dokumente, video sekvence i tekstove koje je sam izradio ili koristiti grafiku bez licence, zvučni dokumenti, video sekvence i tekstovi.

Sve robne marke i zaštitni znakovi spomenuti na web stranici i eventualno zaštićeni od trećih strana podliježu bez ograničenja odredbama važećeg zakona o zaštitnim znakovima i vlasničkim pravima dotičnog registriranog vlasnika. Zaključak da žigovi nisu zaštićeni pravima trećih osoba ne treba se izvoditi samo na temelju samog spominjanja!

Autorsko pravo za objavljene objekte koje je izradio sam autor ostaje isključivo na autoru stranica. Reprodukcija ili uporaba takvih grafika, zvučnih dokumenata, video sekvenci i tekstova u drugim elektroničkim ili tiskanim publikacijama nije dopuštena bez izričitog pristanka autora.

Pravna valjanost ovog odricanja od odgovornosti

Ovo odricanje od odgovornosti treba se smatrati dijelom web stranice s koje se upućuje na ovu stranicu. Ako dijelovi ili pojedinačne formulacije ovog teksta ne odgovaraju, više ili ne odgovaraju u potpunosti mjerodavnoj pravnoj situaciji, sadržaj i valjanost preostalih dijelova dokumenta ostaju nepromijenjeni.

 

TYPO3 programiranje: dsigital.com

Jastrebarsko, Guci Draganički 27b

Telefon: 0981342531